Het fundament

Deze collectieve denktank is niet bedoeld om te mopperen, zeuren, zaniken en azijn pissen op wat er volgens jou aan de huidige maatschappij niet deugd. De omgeving die hier is gecreëerd gaat uit van een positieve focus op hoe we het wél willen en welke principes wél zouden kloppen.

Een maatschappij 2.0 kunnen we niet creëren vanuit dezelfde focus en intentie als de huidige, want dan krijgen we meer van hetzelfde. Het wil ontstaan vanuit andere principes, een ander fundament.

ter inspiratie...

Moeiteloos jeZelf zijn

Ontwaken in een nieuwe bewustzijnsperspectief
In Moeiteloos jeZelf zijn geeft Vera Helleman de simpele geheimen prijs voor een zorgeloos leven.
Het boek laat je schudden op je innerlijke grondvesten en opent daarvoor in de plaats een wereld van verwondering en enthousiasme over dit huidige moment, waarin het leven de mogelijkheid krijgt zich te vormen naar wie je werkelijk bent.

Het nieuwe natuurlijk

...verantwoordelijkheid nemen voor de verandering die wij wensen.

Het nieuwe natuurlijk is een boek in de maak wat begon te borrelen aan het begin van de corona periode waar ons een nieuw normaal werd voorgeschoteld dat niet als natuurlijk voelde...

De open vennootschap

De koper die jouw bedrijf wil overnemen… en er altijd al was.

Op zoek naar een overname kandidaat voor jouw bedrijf? Misschien biedt de open vennootschap de oplossing voor jou. Een ondernemingsvorm waarbij de medewerkers collectief eigenaar worden. Het boek ‘open vennootschap’ neemt je mee in de mogelijkheden en zal je blikveld verruimen.